LUSTRUM V

Sedert 10 Februari 2023 is het O.H.M. Hyperion ouder dan 25 jaar. De conservatie van het kenmerkende karakter en de toonaangevende tradities van het O.H.M. hebben wij het afgelopen jaar gevierd met een lustrumreis naar het thuisfront van een van onze leden: Zuid-Afrika. Het hele actieve dispuut inclusief een afvaardiging van Pars Nostrum zijn afgereisd naar het zuidelijk oord. Ook hebben wij van een gala mogen genieten waar elke lichting sinds de oprichting in 1998 vertegenwoordigd was. Hier zijn herinneringen weer opgehaald en oude vriendschappen weer aangehaald.

-Unitas in Varietati

Gala

In Mei 2023 vond ons vijfde lustrumgala plaats. Elke lichting ooit in het kwart-eeuwige bestaan van het O.H.M. Hyperion was aanwezig. Hier is door middel van een activiteit, diner en feest de band tussen menig (oud-)Hyperiaan gecementeerd. Kortom, eentje voor in de boeken.

Reis

Om onze vijfentwintigste verjaring in te luiden zijn we in de voorjaarsvakantie van 2023 met een grote groep leden en oud-leden voor 2 weken afgereisd naar het zuidelijkste puntje van Afrika waar een van onze leden vandaan komt. In Zuid-Afrika zijn zowel steden als Kaapstad, Knysna en Stellenbosch verkend als plekken in de savanne aanschouwd.

Ook hebben wij een mooi initiatief kunnen steunen in Hout Bay waar wij met het dispuut een donatie aan hebben gegeven. 

-Molwéni!